• desembersamling

  Desembersamling i gymsalen

  I dag, fredag, arrangerte 2. og 6. trinn en samling for hele skolen i gymsalen. Det ble ei veldig flott stund!

 • elevkonf

  Elevkonferansen

  8. november møtte Runa og Oddvin fra elevrådet til elevkonferansen i Stormen sammen med rektor Margrethe. Der hadde de med seg elevenes synspunkter på en rekke saker som undervisningssjefen ønsket tilbakemelding på. Jobben de gjorde er med på å bestemme Bodø Kommunes skolestrategi for årene som kommer. Vi synes det er flott at elevene blir tatt på alvor på denne måten, og får være med å påvirke hvordan framtidens skole skal se ut. Les videre hva Runa skriver om dagen.

 • hub

  Søke og endre SFO-plass digitalt

  Nå skal alle søknader om SFO-plass, samt endringer og oppsigelser registreres i det administrative systemet Visma Flyt. Dette krever innlogging. Se infoskriv i denne artikkelen og til høyre på SFO-delen av hjemmesida vår.

 • Danseworkshop

  Danseworkshop på 5. trinn

  I uke 44 hadde vi besøk av Ole Petter Knarvik som holdt danseworkshop for alle 5. trinnselevene. Dette er et fast innslag organisert gjennom Den Kulturelle Skolesekken. Han har vært her en del ganger før og som vanlig var det svært fornøyde elever som fikk noen timer med energisk dansing! Vi takker Ole Petter for to meget godt gjennomførte økter. Les videre hva Pil på 5. trinn skriver om opplevelsen.

 • fn-dag

  Markering av FN-dagen

  Tradisjon tro markerte vi på Hunstad Barneskole FN-dagen tirsdag 24.oktober. Det ble ei flott stund i gymsalen for hele skolen!

 • skolefoto

  Skolefotografering

  Mandag, tirsdag og onsdag i uke 43 blir det gjennomført skolefotografering. Dette er noe skolen har bestilt etter anbefaling fra FAU. Les mer for uttalelse fra FAU-leder og rektor.

 • innskriving

  Innskriving

  Det blir innskriving for neste års førsteklassinger tirsdag 21. november. Oppmøte i foajeen (underetasjen i hovedbygget) klokken 08.45. Brev med mer informasjon kommer i posten.

 • kano

  7a på leirskole

  I uke 39 var 7a på Sjunkhatten Leirskole ved Vatn-vatnet fra tirsdag til fredag. Les og se hva de har opplevd her!

 • dks

  Den kulturelle skolesekken og 7A

  Nylig var vi 7a i Stormen bibliotek for å se på kunst fra Skulpturlandskap Nordland. Vi lærte mye om samtidskunst. Etterpå lagde vi vår egen kunst. Les mer for noen bilder fra det vi gjorde:

 • bvakt

  Velkommen på temakveld med Barnevakten!

  Holdes på Hunstad Barneskole i gamle musikkrommet. For 1.-4. trinn - 24. oktober kl. 18-20.30. For 5.-7. trinn - 25. oktober kl. 18-20.30

Viser fra 11 til 20 av totalt 28 artikler